Introductiecursus

De introductiecursus is de opstap naar een mogelijk mentorschap samen met onze stichting. Na aanmelding via het interesseformulier (zie link hieronder) nemen we telefonisch contact met je op. In dit telefoongesprek maken we kort met je kennis en kunnen we je inschrijven voor een introductiecursusmiddag. Aan het eind van die middag kunnen we een vervolggesprek met je plannen. In dat gesprek, met een van onze coördinatoren, bespreken we jouw wensen ten aanzien van je mentorschap en krijg je een vrijwilligersovereenkomst. We vragen vervolgens een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan en kijken of we je kunnen koppelen aan een cliënt.

Om je verder toe te rusten voor je rol als mentor, volg je na de introductiemiddag een startersbijeenkomst en een themabijeenkomst. Je gaat ook deelnemen aan een intervisiegroep.

Klik hier om je belangstelling aan te geven voor deelname aan een introductiemiddag mentorschap.

Locatie: vlakbij metrostation Nieuwmarkt, uitgang Korte Koningsstraat.

De eerstkomende introductiemiddagen zijn op:

  • vrijdag 16 juni 2023

  • vrijdag 28 juli 2023

De cursus zal op al deze dagen plaatsvinden van 14:00 tot 16:00 uur. Zolang er geen verzwaring van de corona maatregelen plaatsvindt, organiseren we de  introductiecursussen bij ons op kantoor.  Hierbij nemen we de COVID-19 maatregelen ruimschoots in acht.

Volgende: Themabijeenkomsten