Nieuws

Nieuws2017-12-27T15:31:56+01:00

Steun van Oranjefonds voor Stichting Mentorschap Amsterdam

Stichting Mentorschap Amsterdam bedankt het Oranjefonds voor de financiële bijdrage. De steun werd gegeven in het kader van een snelle actie van het Oranjefonds om middelen beschikbaar te stellen aan organisaties die steun willen geven aan kwetsbare mensen vanwege COVID-19.

Door de Coronamaatregelen staat het welbevinden van onze cliënten onder druk. Onze mentoren zien toe op de kwaliteit van de zorg, denken met onze cliënten mee en helpen hen met het nemen moeilijke beslissingen. Mentorschap uitvoeren is nu een stuk moeilijker, door de verplichte social distancing en bezoekbeperkingen in verpleeghuizen en instellingen.

Wij zijn erg blij met de bijdrage van het Oranjefonds!

By |22 juni 2020|Categories: Nieuws|0 Comments

Stem op ons !

Tot 12 februari 2020 kun je stemmen op onze stichting! Hoe meer stemmen, hoe groter de donatie die we dan krijgen in het kader van de ING-campagne ‘Help Nederland vooruit’.

Onze stichting is inmiddels in de voorronde geselecteerd als een initiatief dat steun verdient. Vanaf 50 stemmen krijgen we 1000 euro. Als we de meeste stemmen in onze regio krijgen, dan krijgen we 5000 euro.

Dat geld zouden we heel goed kunnen gebruiken, vooral om meer bekendheid te geven aan het werk van mentoren.

Plak onderstaande link in uw browser en stem op Stichting Mentorschap Amsterdam:

https://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-mentorschap-amsterdam

Bedankt!

By |24 januari 2020|Categories: Geen categorie|0 Comments
Go to Top