Samen maken we het verschil!

Om onze vrijwilligers bij te staan in hun rol als mentor willen wij er op allerlei manieren voor hen zijn. Onze coördinatoren en mentorondersteuners staan altijd voor hen klaar en daarbij zorgen wij voor scholing en deskundigheidsbevordering. Op deze pagina tref je informatie aan over de introductiecursus, de themabijeenkomsten en de maand van de Mentor. Helemaal onderaan de pagina kun je je opgeven voor een van deze bijeenkomsten.

Introductiecursus Mentoren

Stichting Mentorschap Amsterdam organiseert 1 keer per maand een introductiecursus, deze vindt altijd plaats op een vrijdag middag en duurt van 14.00 tot 16.00.

Dit is een vrijblijvende bijeenkomst en is bedoeld voor geïnteresseerden die mentor willen worden bij SMA. Hiernaast tref je de data van het komende jaar.

Ben je of word je mentor bij Stichting Mentorschap Amsterdam? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

 • 5 april ’24
  Intro Mentorschap
 • 14.00 –
  16.00
 • De Boomsspijker, ruimte 1.5
 • 3 mei ’24
  Intro Mentorschap
 • 14.00 –
  16.00
 • De Boomsspijker, ruimte 1.5

Scholing

Hoe moet je omgaan met wensen van naasten die vanuit goede zorg en professioneel inzicht niet in het belang van een client zijn? Wat moet je allemaal weten rondom het thema overlijden? 
Mag je als zorgprofessional afwijken van de protocollen en standaarden als het in het belang van de client is?

Elk jaar organiseert Stichting Mentorschap Amsterdam een aantal Themabijeenkomsten voor onze mentoren. Interessante en leerzame onderwerpen waar vragen de revue passeren.

Ben je mentor en wil je hier graag aan meedoen? Gebruik dan het onderstaande reactie formulier.

Gewoon mailen of bellen mag natuurlijk ook naar bureau@mentorschapamsterdam.nl of je kunt een van de onderstaande nummers bellen:

06 46283524 of 06 11029463 of 06 15306005

Aanmelden introductiecursus