Beeldbellen

Mentorschap Midden en Noordoost Brabant gaat voor 50 thuiswonende cliënten tablets inzetten om de communicatie tussen hen en onze vrijwillig mentoren nog beter te laten verlopen. Zo kunnen cliënten en mentoren onderling ook op afstand door beeldbellen persoonlijk contact onderhouden over zaken rond zorg en behandeling. 

Samen met de organisatie GeneratieThuis, specialist in oplossingen rondom zorg, gaan we dit project uitrollen. De tablets worden geleverd door het bedrijf SeniorenTab. 

Dit project wordt mogelijk gemaakt dankzij een subsidie van het ministerie. Met dit project kunnen we als stichting beeldbellen implementeren in onze dienstverlening.

Meer weten? 

Neem contact op met Mentorschap Midden en Noordoost Brabant: info@mentorschapmnobrabant.nl of met projectleider Mireille Peemen via mireille@mentorschapamsterdam.nl

 

GeneratieThuis biedt praktische instrumenten op het gebied van wonen en technologie. Zij geven creatieve invulling aan beleid ter ondersteuning van zelfstandig wonen en eigen regie in het leven.